sinenmaa Äly on kaikkeuden perustoimija

Taas uusi bussiraiskaus - miesten uskonnot syyllisia

Jälleen uusi bussiraiskaus intiassa. Tällä kertaa seitsemän osattomaksi jäänyttä pyrki onneen.
Tässä on kyse siitä sadosta, jota miesten luomat uskomukset ovat maailmalle tehneet; Miesten uskomusten tähden joka puolella maailmaa tyttösikiöitä tapetaan vuosittain miljoonia (enemmän kuin poikasikiöitä). Sitä niittää mitä kylvää:

IL, 13.1. 2013: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013011316548918_ul.shtml

On eittämättä selvää jokaiselle, joita uskonnollisuus ei vaivaa, mitä siitä seuraa aikuistuville ihmisille, kun se alapää alkaa toimimaan muutenkin kuin lannoitetehtaana.

Muinaisuudessa naisten vajaus hoidettiin kastro'oimoilla ylijäämämiehet. Ehdotan, että nykyisinkin homma hoidetaan kastro'oimalla sopiva määrä miehiä, jotta hedelmällisille jäisi kullekin korkeintaan yksi kappale vastapuolta.


Uskonnon tähden tyttöjen surmaaminen on jatkuvaa kansanmurhaa. Vähintä, mitä sille voitaisiin tehdä, on todellakin hedelmällisten miesten lukumäärän supistaminen kastro'oimalla sopivalle tasolle, koska miehet ovat tämän ongelman saaneet aikaan.


Naisten vajautta lisää suuresti miesten uskonnollisuudesta johtuva monivaimoisuus. Esimerkiksi vihreät voidaan laskea ääriuskovaisiin, koska heidän tavoitteensa on saada Suomeenkin aikaan polygamia, jolloin Suomessakin raiskausluvut vain kasvaisivat osattomien yrittäessä joten kuten saada jostain tyydytystä.


Tässäkin asiassa ihmisiä auttaisi suuresti, jos he itse kuvittelisivat elävänsä maassa, missä poikia on enemmän ja suuri osa pojista kasvatetaan siihen uskomukseen, että moniavioisuus on heille oikeus. Empatian (itsenäisen ajattelun, suom. huom.) harjoittaminen estäisi ihmisiä tekemästä typeryyksiä, kuten vaatimalla Suomeen polygamiaa.

Tämäkin tapaus todistaa, että uskovaiset eivät pysty ajattelemaan tulevaisuuttakaan. Jos nimittäin uskovaiset pystyisivät ajattelemaan tekojensa seurauksia, niin silloin he eivät voisi uskoa polygamiaan, miesten ylivertaisuuteen, mies-Jumalaan,..

Uskonnonvapauslaki saa aikaan juuri tuollaista. Ainakin minä pystyn helposti huomaamaan, ettei uskonnonvapauslain säätäjät ole olleet pedaalin terävimpiä kyniä. Uskonnonvapaus lain jatkuessa myös Suomessa tulee jossakin vaiheessa eteen se, että tyttösikiöitä abortoidaan ja osa miehistä elää monen vaimon kanssa, jolloin jos mitään ei tehdä ylijäämämiesten seksuaaliselle kyvylle, seurauksena on samanlaisia juttuja täälläkin. Sillä nykyinen maahanmuuttopolitikka uskonnonvapauden kanssa johtaa lopulta siihen, että Suomen väkiluku alkaa kasvamaan exponentiaalisesti, kuten se kasvaa kaikissa uskonnollisissa kansoissa, joissa ainoana rajoituksena on ollut tyttösikilöiden surmaaminen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Jos hyväksymme, että Suomessa on oikeutettu tehdä abortti taloudellisin perustein, niin meidän on hyväksyttävä sama oikeutus Intiassa. Intiassa tyttäret eivät avioliiton jälkeen hyödytä taloudellisesti vanhempiaan ja perhettään, toisin kuin pojat, jotka tuovat palkkansa vanhempien talouden tueksi. Näin ollen tyttäristä on Intiassa vanhemmille vain taloudellista taakaa, niin kuin Suomessakin opiskelijanaiselle aviottomasta lapsesta olisi opiskelijalle suurta taloudellista haittaa. On turha syyttää miehiä, kun kyse on abortin tekevien naisten taloudellisista eduista.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Tampereen yliopistossa opetettiin jo 80-luvulla, että ultraäänitutkimusta suorittava lääkäri ei saa kertoa vanhemmille sikiön sukupuolta. Valitettavasti nykyään lääkärit usein mielistelevät potilaita, eivätkä pidä kiinni vanhoista hyvistä säännöistä.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Henkilökohtaisesti olen edelleenkin sitä mieltä, että naisella on oikeus aborttiin vapaasti syytä ilmoittamatta, eikä lääkäri saa hänelle kertoa sikiön sukupuolta ennen syntymää.

kati sinenmaa

Samaa mieltä, mutta muistaakseni olen jo hieman kuullut tapauksista, missä mies on vaatinut aborttia, kun tiedossa olisi tyttö. Tämä siis Suomessa, missä vihreät pyrkivät ajamaan Suomea samanlaisiin uskomuksiin, mitä tavataan tuolla... Ilmeisesti vihreät ajattelevat, että he pääsevät ensimmäisinä polygamian apajille...

Näyttää olevan joillekin mahdotonta ajatella, että polygamia on yksi syy raiskauksiin. Eikä polygamiaa voi enää kieltää, koska uskonnonvapauslaki, jonka tähden Suomeen pyritään nyt kiireellä saamaan aikaan uskonnollisen ympärileikkauksen salliva lakikin

Martti Kauppila Vastaus kommenttiin #5

Jotenkin niin järjsenvastaista, jso tyttöjä ei saisi syntyä. Miten nitä miehiä siten tulee, jos naisia ei saa syntyä?

kati sinenmaa

Myös talous on miesten luoma uskonto, jolla psykopaattisia piirteitä omaavat voivat saavuttaa elämän, joka ei vaadi minkäänlaista ajattelua:
Näissä ammateissa on eniten psykopaattisia piirteitä:
http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-12885314119...

Ilman taloususkontoa meillä ei olisi tuloerojakaan, eikä siten meillä olisi rikkaita, joita varten maailmaan pitää saada jatkuvasti lisää ja lisää halpatyövoimaa, eli miehiä... Esimerkiksi Bill Gatesin 55miljardin omaisuutta varten maailmaan piti tuottaa miljoonittain lisää halpatyövoimaa.

Esimerkiksi Microsoftin kaikkien johtajien omaisuus on tuhansia biljoonia amerikan dollareita. Jokainen rohkea pystyy ajattelemaan, miten suunnattoman määrän lisää ihmisiä se omaisuuden kerääntyminen on vaatinut.

Nyt tyttösikiöitä joudutaan tappamaan vain siksi, että miehet saisivat poikia, jotka ovat työtekijöinä parempia orjia kuin fyysisesti heikommat tytöt. Idän uskontojen papit ovat ökyrikkaita, ja papit ovat rikkaiden esiaste.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Joku miespoliitikko pystyi koplaamaan peräti kaksi asiaa yhteen; minä pystyn koplaamaan kaikki asiat yhteen, koska olisin typerys, jos sanoisin, että kaikki vaikuttaa kaikkeen, mutta sitten en pystyisi koplaamaan tyttösikiöiden murhaamista Microsoftiin ja muihin pääomakekoihin.

Lasse Laaksonen

"Esimerkiksi Microsoftin kaikkien johtajien omaisuus on tuhansia biljoonia amerikan dollareita."

Olisko kymmeniä miljardeja eli n x 10 G$.

kati sinenmaa Vastaus kommenttiin #6

Amerikan biljoona on suomalainen miljardi.
Koska jo yksin Bill-boyn omaisuus on laskettu 55biljoonaksi, ja koska mikkisoftalla on satoja johtajia ja pikkupomoja, silloin helposti sen pääomakeon koko on jopa useita suomen biljoonia.

Lisäksi tietysti tulee mikkisoftan eläkerahastot ja sairausvakuutukset, jotka myös on kerätty maailman halpatyövoimalta. Vähän sitä järkeilyä tähän blogiin, pleeeeeez.

Toimituksen poiminnat