sinenmaa Äly on kaikkeuden perustoimija

Duunareiden lyhyempi elinajanodote johtuu raskaammista hommista

Tieteellinen tutkimus osoittaa, että paperihommia ja kotitöitä tekevät elävät lähes kymmenen vuotta pidempään kuin duunarit. Sekä miehet että naiset elävät lyhyempään, kun he tekevät raskaampaa työtä kuin muut! Selvästi elinajanodotteen eron duunareiden ja herrojen välillä selittää työn kuva, eikä mikään hormonijutska:

- ”Terveyserot kasvavat edelleen. Korkeakoulututkinnon suorittaneen suomalaisen 35-vuotiaan miehen keskimääräinen elinajanodote on 80 vuotta, kun taas perusasteen koulutuksen saanut samanikäinen mies elää keskimäärin vain 74-vuotiaaksi. Ero on kasvanut 20 vuodessa merkittävästi sekä miehillä että naisilla”, Heikka kirjoitti.

 

Seuraava tutkimus on myös hyvin mielenkiintoinen, koska duunareiden elämän lyhyyttä selitetään lähinnä huonoilla elintavoilla, mutta ei lainkaan ole paneuduttu siihen, mikä saa raavaan miehen ottamaan sätkän huulilleen ja vetämään henkisavuja ja ottamaan viikonloppupullon:

HS: Tutkimus: Tupakka antaa duunarille hetken omaa aikaa

http://www.hs.fi/kotimaa/Tutkimus+Tupakka+antaa+duunarille+hetken+omaa+a...

On täysin varmaa, että jos herratkin joutuisivat raatamaan, niin hekin etsisivät työoloonsa edes hetken helpotusta jollakin tavoin. Tupakointi suo raskasta työtä tekevälle hieman helpotusta rankan työn keskelle. Näin siis kaikki ne, jotka syyttävät duunareita huonoista elintavoista ja syyllistää heitä siksi heidän lyhyemmästä elämästä ovat lähinnä typeryksiä.

Ihminen on ihminen, eli jos hän joutuu tapahtumainkulkujen johdosta elämään raskasta elämää, niin jo on perkule, jos häntä aletaan syyttämään huonoista elintavoista, kun hän etsii jollakin keinoin itselleen helpotusta siihen työn raskauteen: HÄVETKÄÄ:

Minä sanon, että hävetkää, te herrat ja narrit: teidän ajattelunne ei ole mistään kotoisin, saatanan tunarit. Antakaa niille huonoja elintapoja eläville samanlaista paperihommaa, mistä itse nautitte mielettöminä rahakasoinenne, niin saatte kavereiksenne "duunareita", jotka eivät tarvitse niitä teidän kiroamianne huonoja elintapoja työn helpottamiseen! AINIIN!

Mutta, kuka sitten tekisi teille tiet huristella, talot leikkiä herraa? KUKA? Kuka ajaa rekalla yöllä teille uudet iPadit, KUKA? Kuka siivoaa teidän paskahuusinne; vaihtaa teidän vaippanne? KUKA!

Tiedättekö, että minä otan parhaillaan viinaa! Niin juuri, koska en kestä teidän narrien typeryyttä!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

> ...Ero on kasvanut 20 vuodessa merkittävästi sekä miehillä että naisilla”,....

ooooooooo

Tarkkana numeroiden kanssa saa olla. Enpäs ole varma mutta epäilen, että lukuihin vaikuttaa se että aiemmin puhuttiin keskimääräisestä eliniästä ja nyt elinajan odotteesta.
Eivät kait ne sama asia ole. Haluaisikohan joku tietävämpi selittää?

kati sinenmaa

Kysehän on yksinkertaisesti siitä, että 60 luvulta lähtien paljon naisia on luonut uransa paperihommissa, jolloin he elävät pidempään kuin ne naiset, jotka vaihtavat herrojen vaippoja. Onko tääkin väännettävä rautalangasta, täh?

kati sinenmaa

Herruuteen pitää laskea mukaan se, että duunarit juovat viinaa, kiroilevat, ovat rasisteja ja sauhuttelevat. Herrojen kuuluu maksaa duunareiden huonoista elintavoista johtuvat kaikki kulut, koska ilman duunareita herroilla ei olisi paikkaa, missä he leikkivät herraa.

Herra on narri, jos hän valittaa duunareiden huonoista elintavoista, koska silloin hän typeränä ei yksinkertaisesti ymmärrä, että raskaaseen työhön kuuluu raskaat huvit.

Jos herra olisi aito herra, niin silloin hän ymmärtäisi vähän siitä, miten duunareita ottaa päähän kaksin verroin se, kun he joutuvat raataamaan surkealla palkalla kaiken ikänsä herrojen perseiden tähden!

Ehdotan yhteiskuntarauhan alkeiden tähden, että herrat kertakaikkisesti lopettavat duunareiden syyllistämisen ja maksavat kiltisti duunareille ainakin uuden maksan, uudet keuhkot ja uuden BMW:n. Uutta päätä duunarit eivät tarvitse niin kipeesti kuin herrat.

Käyttäjän Holmes kuva
Jens Fogelholm

"Minä sanon, että hävetkää, te herrat ja narrit: teidän ajattelunne ei ole mistään kotoisin, saatanan tunarit. Antakaa niille huonoja elintapoja eläville samanlaista paperihommaa, mistä itse nautitte mielettöminä rahakasoinenne, niin saatte kavereiksenne "duunareita", jotka eivät tarvitse niitä teidän kiroamianne huonoja elintapoja työn helpottamiseen! AINIIN!"

Kaikki on vapaita hankkimaan monen vuoden koulutuksen. Duunarit ei ole paperihommissa sen takia koska heiltä puuttuu siitä se ammattitaito, mikä toimistotyöntekijöillä puuttuu duunarihommista. Pistetään bussikuski hoitamaan firman talouspuolta niin firma menis konkurssiin vuodessa - pistetään talousjohtaja ajamaan bussia niin jos ei ole aiemmin ajanut niin kolareita - tai tehottomuutta - pukkaa.

Sitäpaitsi, jos duunarit haluavat, voivat alkaa perustamaan omaa firmaansa. Onnea menestykselle tottakai. Jos toinen menestyy ja toinen ei, niin ei pidä mennä solvaamaan sitä menestyvää osapuolta - ketään ei täydy solvata. Toinen ei menestynyt ja toinen menestyi.

Toimituksen poiminnat