sinenmaa Äly on kaikkeuden perustoimija

Italian oikeuslaitos on vaaraksi ihmiskunnalle

Muutama päivä sitten Italian korkein oikeus antoi kaikille kännykän käyttäjillä täyden vapauden vedättää miljoonia päänsärystä... nyt sitten tiedemiehiä tuomittiin, koska eivät osanneet ennustaa oikein:

""Six Italian scientists and an ex-government official have been sentenced to six years in prison over the 2009 deadly earthquake in L'Aquila."

http://slashdot.org/story/12/10/22/1634219/scientists-who-failed-to-warn-of-quake-found-guilty-of-manslaughter

Tietyissä uskonnoissa ennustajat tuomitaan kuolemaan. Suomessakin poltettiin roviolla muutama noita, joten aika helpolla tiedemiehet pääsevät vielä Italiassa.

päivitys

Väärä ennustus johti kuolemiin – tutkijoille tuomio:

http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/10/22/vaara-ennustus-johti-kuolemiin-tutkijoille-tuomio/201240424/12

Onneksi me nyt päästään tiedemiehistä eroon, kun kukaan ei enää uskalla tutkia...

Hmm. Muistaako kukaan, miten sinne puuhun taas kiivettiinkään? Kun tuo peukalokin on väärässä asennossa verrattuna apinoihin.... eikä häntäluustakaan ole apua

päivitys 2

"Samsung nappasi makoisan voiton Applesta"
Apple hävisi Samsungin tableteista käymänsä oikeusjutun Britanniassa. Sikäläisen vetoomusoikeuden ratkaisu pätee koko EU:n alueella, joten tästedes Galaxy-tabletit eivät ole iPadin kopioita missään yhteisön jäsenmaassa. Ellei Apple vie tapausta korkeimpaan oikeuteen, nyt tehty päätös sitoosen kädet kaikissa EU-maissa, eikä se saa syyttää Samsungin tablettia kopioksi yhdessäkään niistä.

http://www.tietokone.fi/uutiset/samsung_nappasi_makoisan_voiton_applesta

Eli Italian oikeuslaitoksen päätökset pätevät koko EU-alueella, kuten Britanniankin oikeuden päätökset

 

Päivitys 3

"Tiedemaailma järkyttyi italialaistutkijoiden tuomiosta- "maanjäristystä ei voi ennustaa""

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2012/10/1641225/tiedemaailma-jarkyttyi-italialaistutkijoiden-tuomiosta---maanjaristysta-ei-voi-ennustaa

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän valtteriaaltonen kuva
Valtteri Aaltonen

Juu, sanoisin, että enemmän kuin lievästi huolestuttava tuo geologien tuomio. Viittaus noitavainoihin ei ole kaukaa haettu. Myös keskiajalla kun tuli joku luonnonkatastrofi, niin piti päästä polttamaan joku ihminen siihen syyllisenä.

En voi väittää olevani mitenkään erityisen onnellinen, että olemme Italian kanssa samassa valtioliitossa. Kohta mahdollisesti liitovaltiossa.

Sen verran pitää kuitenkin tarkentaa, että nuo Italian tuomioistuinten kyseiset tuomiot eivät ole samalla tavalla sovellettavia yleisesti kuin Brittanian Samsung vs. Apple ratkaisu. Kyseisen ratkaisun sovellettavuus koko EU:n alueella johtuu siitä, että sisämarkkinasäännöstön mukaan tuotetta, joka on hyväksytty myytäväksi yhdessä maassa, saa myydä muissakin EU maissa (tiettyjä poikkeuksia on). Yhdenkään muun EU-maan tuomioistuin sen sijaan ei ole sidottu esim. Italialaisen tuomioistuimen syy-yhteysharkintaan kännykän säteilyn osalta.

kati sinenmaa

Tiedehän on myös tuote. Tieteelle luodaan näillä tuomioilla tuoteturvalakia; Se ei saa enää tehdä ennustuksia. Tämä sopii hyvin yhteen kvartaalitalouden kanssa, joka toimii reaaliaikaisesti, joten mitään ennusteita siinä ei enää tarvita.

On muuten törkeää, että talousennustajat eivät ole saaneet mitään syytettä, vaikka juuri heidän ennusteensa ovat saaneet aikaan kaikki nämä kriisit.

Toimituksen poiminnat